Cocktailrecept: The Dark 'N Stormy
Hoi allemaal!
Na het succes van ons vorige recept voor spaghetti, kunnen we het natuurlijk niet laten om jullie te verwennen met nog meer lekkers. Want wat is nou een feestmaal zonder een heerlijk drankje? Zeker met het mooie weer van de laatste tijd in gedachten, hebben we speciaal voor jullie een recept voor een heerlijk verfrissende cocktail gevonden: de Dark 'N Stormy! Misschien herken je hemm wel van die gezellige cocktailworkshop die de AC, even een applausje voor de AC alsjeblieft ;), een tijdje terug voor ons organiseerde!
Dit heb je nodig:
- 45 ml bruine rum
- 120 ml gemberbier
- Halve limoen, plus een partje om te garneren
- IJs
- Short tumbler glas
- Optioneel: Angostura Bitters
Hoe maak je hem?
- Begin met het vullen van je glas met ijs, lekker koel!
- Pers de helft van een limoen uit in het glas en giet het bruisende gemberbier erbij.
- Voeg voorzichtig de rum toe, over de achterkant van een lepel, zodat het als een mooi laagje bovenop komt.
- Garneer met een partje limoen op de rand van je glas.
- Als je echt wilt uitpakken, voeg dan naar smaak vier druppels Angostura Bitters toe op het ijs. Maar wees gewaarschuwd, er zit een vleugje alcohol in!
Geniet van deze heerlijke cocktail en maak er een feestje van! Cheers babes!
xoxo
Lisa
-- -- --
Hey everyone!
After the success of our previous spaghetti recipe, we couldn't resist treating you to something else delicious. Because what's a feast without a delightful drink, right? Especially with the beautiful weather we've been having lately in mind, we've found a recipe for a wonderfully refreshing cocktail just for you: the Dark 'N Stormy! You might recognize it from that fun cocktail workshop the AC organized, please give the AC a round of applause ;), for us a while back!
Here's what you'll need:
- 45 ml dark rum
- 120 ml ginger beer
- Half a lime, plus a wedge for garnish
- Ice
- Short tumbler glass
- Optional: Angostura Bitters
How to make it:
- Start by filling your glass with ice, nice and cool!
- Squeeze half a lime into the glass and pour in the fizzy ginger beer.
- Carefully add the rum, pouring it over the back of a spoon so it forms a nice layer on top.
- Garnish with a lime wedge on the rim of your glass.
- If you really want to kick it up a notch, add four drops of Angostura Bitters to the ice to taste. But beware, there's a hint of alcohol in those!
Enjoy this delicious cocktail and let's make it a party! Cheers babes!
xoxo
Lisa
Reacties
Log in om de reacties te lezen en te plaatsen