EA: eindactiviteit

Over dit evenement

Categorie
Sociaal
Organisator
Equi's Adventure 2022-2023
Datum en tijd
22 mrt. 2023 17:45 - 22:00

De bomen beginnen langzaam weer kleur te krijgen en de bloemen beginnen weer te bloeien. Dat betekent dat het voorjaar weer langzaam begint aan te dringen, maar ook dat ons werk als EA commissie er bijna weer op zit. Na een hoop originele activiteiten die wij voor jullie hebben geregeld dit jaar, hebben jullie een hoop punten kunnen scoren als team. 

We zien dat het erg spannend is in de tussenstand. Om nog extra spice in de competitie te brengen geven wij jullie tot 19 maart de kans om jullie laatste opdrachten uit de bucketlist in te sturen naar ons. Maar daar houdt het nog niet bij op. We hebben namelijk nog een laatste activiteit voor jullie in gang gezet. Hier hebben jullie nog de mogelijkheid om de laatste punten te scoren die misschien het verschil gaan maken. 

Oke, plan van aanpak. Wij verwachten jullie, 22 maart 2023 om 17:45 uur op de Vismarkt in Groningen. Breng jullie gezonde verstand mee voor de activiteit en een lege maag, want na deze activiteit gaan we met z’n allen uit eten. 

Net zoals eerdere activiteiten wordt ook deze mede mogelijk gemaakt door jullie. We eten bij Bodega y Tapas (Damsterdiep 22, 9711 SL Groningen) en hiervoor vragen we jullie om een bijdrage van €11,00. Dit bedrag is exclusief drankjes. 

Meld je dus zo snel mogelijk aan met de onderstaande link!

https://www.svequilibrium.nl/agenda/ea-eindactiviteit

Mocht je nou niet op tijd kunnen zijn voor de activiteit, maar wil je wel mee eten. Stuur dan gerust een mailtje!

Wij hopen dat jullie een geweldig half jaar hebben gehad en een hecht groepje zijn geworden. Wij vonden het in ieder geval leuk met jullie. 

Hier hoeft het natuurlijk niet bij op te houden. Jullie kunnen natuurlijk ook zonder onze activiteiten met elkaar afspreken. Mochten jullie het leuk lijken, dan zouden jullie volgend schooljaar ook zelf captain van een groepje kunnen worden, maar daar later meer over. 

Niet alleen is er de mogelijkheid om door te gaan als captain volgend jaar. Maar onze vereniging heeft jullie nog veel meer te bieden dan dat. Er zijn namelijk zeven commissies die volgend schooljaar ook weer op zoek zijn naar nieuwe actieve leden. Lijkt dit jullie leuk stuur dan een mailtje naar de commissaris intern: (intern@studievereniging-equilibrium.nl).

Voor nu gaan we nog verdere voorbereidingen uitvoeren en we zien jullie 22 maart!