Blog

Activiteitencommissie(AC)

  • Vereniging
  • 2 minuten (365 woorden)

Lieve lezers,

Onze geliefde commissaris intern vroeg ons om een stukje voor de blog van Equilibrium te schrijven waarin wij vertellen hoe wij het actieve lidmaatschap bij de studievereniging combineren met school en de rest van onze dagelijkse activiteiten. Geen probleem natuurlijk.

Heb je wel eens meegedaan met activiteiten die door Equilibrium zijn georganiseerd? Dan heb je natuurlijk meegemaakt hoe leuk dat is! Elke maand organiseert de activiteitencommissie een andere activiteit, zoals lasergamen, schaatsen, het running dinner voor actieve leden of de crazy88 samen met Equi’s Adventure. De komende tijd komen er nog vele leuke activiteiten aan, zoals paintballen, een dagje hardgaan in Walibi en de grande finale: de eindactiviteit.

Het organiseren van deze activiteiten doen we dit jaar met z’n vieren; de charmante soms lekkere chaotische Carla die ervoor zorgt dat alle centjes terecht komen waar ze horen en bepaald hoe weinig jullie als leden hoeven te dokken per activiteit, levendige Lisa die als ongeleid, maar toch leuk, projectiel zorgt dat alle mailtjes gemaakt worden, zorgt dat vergaderingen langer duren omdat ze aan het lachen is om de stand van iemands hoofd en de notulen van de vergaderingen verzorgt, de nuchtere (behalve als ze in De Brouwerij is) en nieuwsgierige Nichole die als algemeen lid iedereen ondersteund en eigenlijk de enige is die zin heeft om de Nederlandse mails in het Engels te schrijven en ik, die als “moeder” of “oma” van de groep na 5 actieve jaren bij Equi het hele zootje ongeregeld bij elkaar probeert te houden, wat soms meer moeite kost dan je zou verwachten hahahaha. 

Door het verdelen van de activiteiten kost het niet zo veel tijd om een activiteit op te zetten. We vergaderen één keer per twee weken en deze vergadering duurt gemiddeld een uur tot anderhalf uur. Soms eten we hiervoor samen of houden we een filmavondje na de vergadering. Hierin bedenken we de activiteiten, maken we een takenverdeling en hebben we natuurlijk ook lol. Naast deze vergaderingen ben je gemiddeld een uurtje per week bezig met de taken die gedaan moeten worden, soms zelfs minder en ben je natuurlijk aanwezig op de activiteit!

Veel liefs en tot de volgende activiteit!

Carla, Lisa, Nichole & Lara

 


31mrt

Feestcommissie(FC)

Ik ben voor mijn eerste jaar als actief lid secretaris van de feestcommissie. Ik heb lang getwijfeld om actief lid te worden omdat ik...

Introductiecommissie(Intro)
17mrt

Introductiecommissie(Intro)

Dag simpele ziel die dit leest, Ik hoor je al denken, welke onnozele moet er nu weer een stukje over zichzelf en zijn commissie gaan...

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen