Blog

Terugblik op de afgelopen 250 dagen!

  • Interessant
  • 2 minuten (407 woorden)

Hoi lieve lezers, 

We zitten alweer een maand in kwartaal 3, dat betekent dat we dan toch echt al over de helft van dit jaar zitten! Maar wat hebben wij als bestuur nou eigenlijk allemaal gedaan de afgelopen 250 dagen? 

We zijn in de zomervakantie begonnen met ons beleidsplan schrijven, met daarin in onze ideeën voor dit jaar. Toen het collegejaar begon, startte het bestuursjaar voor ons ook echt, met natuurlijk als eerst de introperiode. Het moment waarbij nieuwe studenten aan het ILST voor het eerst kennis maken met Equi! Vervolgens begon Equi’s Adventure met hun eerste activiteit, kwam de eerste borrel van de feestcommissie, organiseerde de studiegerelateerde commissie een lezing ‘No oxygen past this point: Anaerobic bacteria in health and disease’ en organiseerde de activiteitencommissie een online pubquiz! De eerste activiteiten van de commissies en wat was het leuk om iedereen weer te zien en te horen, ook al was het soms online! Als bestuur hebben we natuurlijk ook niet stil gezeten, de verjaardag van Equilibrium werd gevierd bij het hok met taart en het eerste koffie-uurtje vond plaats! Ook zijn we aan de slag gegaan met onze gezamelijke doelen, daarvoor is er contact opgenomen met het instituut over het verbouwen van het hok, werd er een supertoffe camera gekocht (zie afbeelding), maakten we een coronaprotocol die we nu up to date houden en is de tweedehands studieboeken webshop geopend! Ook met onze functiegerelateerde doelen zijn we bezig gegaan en zijn we natuurlijk nog steeds mee bezig! Heb jij nou zoiets, bestuur dat lijkt me ook wel een toffe uitdaging? Schroom niet en solliciteer door je cv en motivatiebrief te mailen naar bestuur@studievereniging-equilibrium.nl voor 26 maart! 

Om nog even terug te komen op de vorige blog waarin ik de vraag had gesteld welk merk biertje ik dronk…. Iedereen had het fout, want het was een Brand biertje! Ik snap dat mensen Hertog Jan hebben gezegd of Trippel Karmeliet, want dat is toch wel echt mijn favoriete bier! En omdat ik het zo leuk vond dat jullie mee deden krijgen jullie van mij allemaal een troostprijsje, namelijk een shotje in De Brouw die ik uitkies! Dus wanneer het weer kan verwacht ik jullie in De Brouw @Ilse Kamminga, @Lara Westerkamp, @Maaike Groeneveld, @Jesse Mulkom en @Kees Bergsma. Voor Kees geldt dat hij ook nog een any kan verwachten in De Brouw ;)! 

Dat was hem alweer voor deze blog! 

Liefs en proost!

Lotte 

 

 

 

Britt die even de camera uitprobeert!


Tentamens en arretjescake
12apr

Tentamens en arretjescake

We zitten natuurlijk weer midden in de tentamenperiode en in de vorige blog rondom de tentamenperiode heb ik jullie wat studietips...

Studenten lifehacks uitproberen
08feb

Studenten lifehacks uitproberen

Welkom bij weer een nieuwe blog! Deze maand neem ik jullie mee in een paar studenten lifehacks!  1. Koken zonder pan  Om te beginnen...

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen