Huidige partners

Als lid van Equilibrium heb je natuurlijk vele voordelen, zoals bekend; de vele gratis feestjes en activiteiten met fikse korting maar ook de sponsoren van Equilibrium zullen jou wat extra’s aanbieden! Het is namelijk mogelijk om het een en ander als lid van Equilibrium te krijgen

In samenwerking met Matsch Student en Matsch Pro Laboratorium gaan we  werken aan jouw toekomst in het lab. Hiervoor gaan we dit schooljaar verschillende workshops en trainingen aanbieden die je verder helpen in de opstart naar jouw toekomstige baan. Matsch Student biedt flexibele banen aan die passen bij je studie. Matsch Pro Laboratorium helpt je met het vinden van een baan na je studie. Kijk voor meer informatie op www.matschstudent.nl en www.matschpro.nl

matsch-logo-label-pro-fc.jpg
matsch-logo-label-student-fc.jpg


medical_werff.png

In samenwerking met het bedrijf Medical Werff zullen wij gedurende het hele schooljaar zowel labjassen, snijsetjes en andere labmaterialen voor Chemie/Chemisch Technologie en Biologie en Medisch Laboratorium Research/Diagnostiek verkopen. Een labjas zal €30,- kosten en is voorzien van het evenwichtige Equilibrium logo op het borstzakje. De andere kosten en kortingen kun je terug vinden op onze website!

                        

De Koninklijke Nederlandse Chemische Vereniging (KNCV) is de beroepsvereniging voor chemie, life sciences, procestechnologie en (bio)moleculaire wetenschap. Het jongeren onderdeel van deze vereniging, Jong-KNCV zal Equilibrium indien nodig ondersteunen in de organisatie van excursies, symposia en/of lezingen. Ook ontvang je als lid de C2W met interessante artikelen. De samenwerking met de KNCV zal ons helpen boven ons zelf uit te stijgen als vereniging. Mocht jij zelf meer uit de mogelijkheden van de KNCV willen halen dan kan dat door lid te worden van de KNCV. 

Jong_KNCV.jpg


logo_M_glow.png

Het Nederlands Instituut voor Biologie (NIBI) is de beroepsvereniging van biologen, biomedische wetenschappers en andere bio-gerelateerde professionals. Als lid van Equilibrium kun je voor slechts 20 euro per jaar lid worden van het NIBI. Als lid van het NIBI maak je deel uit van een community met 5000 professionals én krijg je 20 keer per jaar het vakblad Bionieuws.Onze vaste drukker van de EQUITIMES. is www.drukbedrijf.nl! Dit bedrijf zorgt ervoor dat de EQUITIMES. gedrukt wordt, maar dit is lang niet het enige wat ze drukken. Drukbedrijf drukt namelijk alles op alles. Dus als je nog een keer een origineel, bedrukt cadeautje zoekt, kun je hiervoor bij drukbedrijf.nl terecht.

Logo-DB-CMYK2.PNG


Logo_brouwerij.jpg

Café de Brouwerij (poelestraat 27) is onze stamkroeg. Hier kan je van maandag t/m zondag terecht voor een lekkere koud biertje of wijntje. Onze maandelijkse themafeesten zullen in dit café worden gehouden. Tijdens deze feesten zijn de eerste 100 of 150 drankjes gratis. Buiten dit budget betaal je €1,80 voor je bier, wijn of fris.


 Bij Shirt a la Minute heb jij de mogelijkheid om je creativiteit los te laten op jouw kleding. Dit trendy bedrijf biedt jou als lid van Equilibrium 15% korting aan voor het bedrukken van je kleding. 


shirt_a_la_minute.png


WhatsApp_Image_2018-06-19_at_16.19.52.jpeg

Het rode kruis studentendesk heeft de afgelopen twee jaar samen met de studiegerelateerde commissie de EHBO cursus georganiseerd. Hierbij krijgen onze leden een grote korting! Ook gaan we dit voor aankomend jaar weer proberen te regelen. Ga voor meer informatie naar https://www.rodekruis.nl/studentendesk-groningen/


Door de samenwerking tussen DeliYo en Equilibrium bieden wij onze leden een speciale ledenkorting. Bij het tonen van je persoonlijke Partner Card, krijg je 10% korting bij een willekeurige bestelling bij de DeliYo in de Van Doorenveste. Hoe kun jij nou gebruik maken van deze partner card? Kom langs op het Equilibrium kantoor en hier zullen wij jou je eigen Partner Card overhandigen.

Screenshot_2024-04-30_at_16.48.14.png


Screenshot_2024-04-30_at_16.48.08.png

Equilibrium heeft sinds dit jaar een samenwerking met Bozu beverages. In deze samenwerking krijgt Equilibrium twee maal per collegejaar een kortingscode die voor 7 dagen geldig is. In deze 7 dagen krijgen de leden van Equilibrium de mogelijkheid om 5 trays Bozu voor €60,00 waar je normaal gesproken €72,50 voor zou betalen. Dikke korting dus! Hoe werkt dit nou precies? Equilibrium deelt op de social media kanalen wanneer deze actie actief is. Vervolgens ga je naar hardseltzer.nl en vul je bij het betalen de gegeven promotiecode in.
Heb jij nou zin om even wat energie en studiestress kwijt te raken? Kom dan langs bij Jump XL.(Antillenstraat 9A 9714 JT Groningen). Bij aankoop van een groepsticket krijg je 10% korting. Screenshot_2024-04-30_at_16.48.00.png


download.png

De Ganze is het goedkoopste adres in Groningen voor zowel nieuwe als gebruikte fietsen. Er bevindt zich hier een ruime keuze uit fietsen, al vanaf €65,-! Heb jij een nieuwe fiets nodig? Of wil jij je fiets goedkoop laten repareren? Kom dan langs bij De Ganze! Je kunt jouw band al laten plakken voor €5,- en breng je je fiets voor 12:00 uur? Dan is je fiets dezelfde dag nog gemaakt. Ook je oude fiets inleveren is mogelijk, hier verdien je ook nog eens minimaal €10,- voor!


Wij zijn verheugd om onze nieuwe partner, Nootje's Lab, aan te kondigen! Nootje's Lab verzorgt onze geschenkpakketten voor partners en sponsoren. Daarnaast verkoopt Nootje's lab deze unieke geschenkpakketten en glaswerk, dat ook in laboratoria wordt gebruikt. Dit glaswerk kan op creatieve manieren worden ingezet, bijvoorbeeld als shotglaasjes, drinkglazen of zelfs bloempotten. Als lid van Equilibrium kunt u gebruik maken van de kortingscode Equilibrium2024, waarmee u een korting ontvangt die gelijk is aan het getal Pi (3,1415926%)

Screenshot_2024-07-01_at_15.10.52.png


Screenshot_2024-07-01_at_15.20.50.png

Pizzeria Ristorante Napoli is onze trotse sponsor is geworden. Jullie kunnen ook deel uitmaken van deze samenwerking door gezellig met je vrienden uit eten te gaan in het prachtige pand aan de Astraat 9, 9718 CP. Of je nu komt lunchen tussen 13:00-16:00 of komt dineren tussen 16:30-22:30? Het kan allemaal. Vanaf €8,95 kan je al een pizza bestellen. Waar wacht je nog op, reserveer door te bellen naar (050) 31 44 991 of op de website: www.napoligroningen.nl